MENI

image-209

Rihanna zasjala na dodjeli Oscara: Pokazala trudnički stomačić i otpjevala “Lift Me Up”

Pjevačica Rihanna je ove godine bila nominovana za Oscara za najbolju orginalnu pjesmu, baš kao i Lady Gaga, međutim nagrada je otišla za pjesmu Naatu Naatu iz filma “RRR”.

Obje pjevačice su se pojavile na dojdeli, a Rihanna je tokom ceremonije izvela svoju pjesmu “Lift Me Up” iz filma “Black Panther”, sa kojom je i bila nomiovana.

Rihanna se presvukla nekoliko puta tokom 95. dodjele Oscara koji je bio u Los Angelesu. Prvo je uhvaćena kako ulazi u Dolby Theatre u Los Angelesu u sivoj majici kratkih rukava Eagles, tenisicama Black Vans, zelenom šeširu, zelenoj torbi preko ramena, sunčanim naočalama i golemim zlatnim naušnicama.

Ubrzo nakon toga se presvukla u elegantnu crnu haljinu koja se spaja s kožnom suknjom s dugim šlepom i prozirnom mrežastom tkaninom. Haljina do poda također je imala kožne naramenice, mrežastu dolčevitu i mrežicu na rukavima. 

Dodala je dva dijamantna prstena s velikim smeđim kamenjem i dijamantne i smaragdne naušnice.

Sljedeća modna kombinacija koju je Riri obukla bila je crni grudnjak ukrašen zavjesom od kristala i prozirnim mrežastim naramenicama. Uskladila je s crnim hlačama ukrašenim zlatnim cvjetnim dizajnom. Na nogama je imala crne salonke, a od nakita je imala dijamantne ogrlice i narukvicu koju je nosila preko rukavica.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista