MENI

HTH0521_TOUT-be0ae747cb6f4398ab9fa071cf925fdb

Christina Aguilera govori o korištenju injekcija protiv bora

Christina Aguilera je otkrila da koristi injekcije protiv bora.

42-godišnja pop zvijezda postala je brend partner za Xeomin, injekciju protiv bora koja se koristi za poboljšanje izgleda mrštenih linija.

U intervjuu za People za promociju njihove kampanje Beauty on Your Terms, pjevačica je objasnila da koristi injekcije kako bi se “osjećala najbolje” i zadržala prirodniji izgled.

“Ne želim da imam smrznuto lice. Bilo da sam pred kamerama ili nastupam na sceni, moram da ostanem autentična svojim emocijama”, rekla je ona.

Razrađujući dalje u intervjuu za Allure, Christina je dodala: “Kada sam na sceni, autentičnost mog lica je na prvom mjestu. Imam veoma izražajno lice, a kada pjevam, mora da dođe do emocija. Nemam vremena da imam stoičko, mirno lice. Za mene se radi o donošenju te realnosti na scenu i svoj svakodnevni život, a da i dalje radim ono što mogu da se osjećam i izgledam najbolje. Tako je Xeomin bio najsigurniji izbor za mene.”

Majka dvoje djece je također naglasila da starenje treba doživljavati pozitivno.

“Gledanje na starenje kao na negativan pristup je super-staroškolski pristup”, rekla je za People. “Vidjela sam sebe kako prolazim kroz različite faze svog života i žalim se na određene stvari. Kako sam starila, osvrćem se unazad i kažem: ‘Bože, svaka faza je nova era.’ Zaista mi se sviđa da se osjećam samouvjerenije kako stariš. To je stvar koju treba istinski prihvatiti. Štetno je kada (starenje) postane opsesija.”

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista