MENI

image-101

Princ Harry otkrio mračnu stranu svog brata Williama

Procurio je dio memoara princa Harryja koji je otkrio nasilnu stranu brata Williama.

Iako su memoari princa trebali biti strogo čuvana tajna do izlaska u javnost koja je planirana 10. januara, jedan dio je procurio u javnost.

Naime, britanski The Guardian je otkrio šokantne informacije iz prinčeve autobiografije ‘Spare’ (‘Rezerva’) i vjerojatno će mnogi promijeniti mišljenje o njegovom starijem bratu, princu Williamu. Harry u memoarima tvrdi da je 2019. u Nottingham Cottageu u Londonu imao žestoku svađu s Williamom i da je sve preraslo u fizički sukob.

Sve je krenulo od rasprave o Harryjevoj supruzi Meghan Markle koju je William nazvao ‘teškom, nepristojnom i neprijateljskom osobom’. Princu od Walesa nije bilo jasno zašto njegov brat nije sretan što je ‘rezerva’ i optužio ga je da se ponašao kao da će on naslijediti tron poslije njihovog oca Charlesa.

‘Spustio je čašu, uvrijedio me i krenuo na mene. Dogodilo se tako brzo. Jako brzo. Primio me za ovratnik, strgao mi lančić i oborio me na pod. Pao sam na pseću zdjelu koja je pukla pod mojim leđima, dijelovi su me posjekli. Ležao sam na podu na trenutak i onda sam se digao na noge i rekao Williamu da izađe iz moje kuće’, napisao je Harry u memoarima.

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista