MENI

770x400

Osjeti prazničnu čaroliju u West Gate Retail parku!

Nova godina je pred vratima i sigurni smo da ste već počeli da razmišljate o poklonima za vaše voljene. Ako tražite savršeno mjesto za novogodišnji shopping, West Gate Retail park je pravo mjesto za vas!

Naš retail park je prepun raznovrsnih prodavnica sa širokim asortimanom proizvoda, od modne garderobe do elektronike i kućanskih aparata. Možete pronaći sve što vam je potrebno za novogodišnje poklone pod jednim krovom.

Naši prodavači su stručni i spremni da vam pomognu da pronađete savršen poklon za svakog člana porodice. U West Gate Retail parku možete pronaći razne popuste i akcije tokom novogodišnjih praznika, tako da možete uštediti novac dok kupujete poklone. Možete pronaći poklone za sve ukućane, a postoji i veliki izbor poklona za vaše kolege i prijatelje.

Ne propustite priliku da uživate u novogodišnjem shoppingu u našem West Gate-u. Ukoliko želite da započnete novu godinu sa stilom, pogledajte šta sve nudi novogodišnji shopping.

Penny plus, Penny marketi, Spazio Caffe, Sinsay, LC Waikiki, House, DeFacto, Deichmann, Sport Reality i  Intersport čekaju na vas. Ovom prilikom najavljujemo i nove brendove koji će uskoro otvoriti svoja vrata u West Gate Retail parku; Dm (drogeriemarkt), Toys’n’Fun, Pepco i New Yorker.

Sigurni smo da ćemo vam pomoći da pronađete savršene poklone za vaše voljene i da uživate u novogodišnjoj čaroliji shoppinga!

Posjetite nas svakog dana do 21:00 sat na adresi Mostarsko raskršće 10. a za sve informacije zapratite naše društvene mreže.

Sretne nastupajuće praznike želi Vam prvi Retail park u Sarajevu, West Gate!

Komentariši

Pratite nas na društvenim mrežama

Vremenska prognoza za danas

SARAJEVO

Kursna lista